PatShop
ÚVOD KATALOG AKCE SLEVY VÝPRODEJ SKLADEM AKTUALITY OBCHODNÍ PODMÍNKY KONTAKTY ODKAZY
HL. TEXT
VÝROBCE
ROZMĚR
VARIANTA
KÓD
Mgr. Patrik Herzinger
Adresa
Patrik Herzinger
Brantice - Radim 121
Brantice - Radim
79401
ČR
41422457
nejsme plátci DPH
Mobil pouze sms: 732584483
Skype aikon1986
.

Ochrana osobních dat

. . .
Ochrana osobních dat Prohlášení o ochraně osobních údajů zákazníků internetového obchodu - www.patshop.cz: Veškerá Vaše osobní data, která od Vás získáme jsou chráněna před zneužitím podle zákona č. 101/2000 Sb. Více informací naleznete v tomto prohlášení. Registrační data - jsou informace, které slouží k identifikaci a autorizaci kupujícího a jsou používána k vlastní realizaci Vaší objednávky a pro případnou komunikaci s Vámi. Registrační data obsahují zejména : jméno a přijmení, dodací adresu, telefon a elektronickou adresu. Správce zpracovává Vaše osobní údaje podle čl. 4 bod 7) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen: “GDPR”). Informace o Vašich objednávkách - jsou shromažďovány po celou dobu Vašeho užívání objednávkového systému a slouží pro zajištění dodávky objednaného zboží, pro případnou reklamaci, nebo vrácení zboží. Tyto informace jsou přístupny i ve Vašem profilu pod odkazem objednávky. Tyto údaje nejsou poskytovány třetí osobě. Veškerá osobní data jsou důvěrná a nejsou poskytována třetí osobě. Pokud by došlo k dohodě s třetí důvěryhodnou osobou o zpracování těchto dat, bude vyžadován Váš souhlas. Bez tohoto souhlasu se data neposkytnou. Váš souhlas: Používáním internetového obchodu www.patshop.cz provozovaný firmou "Patrik Herzinger" souhlasíte se shromažďováním některých osobních údajů o Vás a Vašich nákupech. Tento souhlas je poskytnut na dobu neurčitou. Prodávající je povinen přestat zpracovávat získané osobní údaje, pokud subjekt údajů písemně vysloví nesouhlas se zpracováním svých osobních údajů. Pravidla zacházení s těmito údaji jsou publikována v tomto dokumentu. Budou-li tato pravidla někdy v budoucnu změněna, budou vždy publikována na stránkách www.patshop.cz a budete se tak moci se změnami včas seznámit. Uplatnit případné námitky proti zpracování osobních údajů, odvolat udělený souhlas či změnit jeho rozsah lze některým z následujících způsobů: e-mailovou zprávou na: video@post.cz nebo zavoláním na informační linku 605705335; písemnou doporučenou žádostí podanou na adresu Patrik Herzinger, 794 01 Brantice - Radim 121. Máte právo požadovat od správce přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR, opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR. Dále máte právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 odst. 1 písm. a), a c) až f) GDPR a právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR, jakož i právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR. Máte možnost se obrátit na zákaznickou linku správce na telefoním čísle 605705335, kde mu budou zodpovězeny veškeré důvodné dotazy týkající se problematiky jeho osobních údajů Správce pro svoji obchodní činnost používá partnery zodpovídající zejména za řádné fungování e-shopu, za dodávku zboží zákazníkům, jakož i za bezpečné platby za dodané zboží. Těmto partnerům může správce za účelem řádného plnění povinností vůči Vám jako zákazníkovi Vaše osobní údaje zpřístupňovat. S těmito partnery správce uzavřel smlouvu o zpracování osobních údajů. Aktuálně využíváme následující partnery: přepravní společnosti: PPL CZ s.r.o., IČ: 25194798 Zásilkovna s.r.o., IČ: 28408306 Tyto pnové obchodní odmínky nabývají účinnosti dnem 24.5.2018.
.
KOŠÍK JE PRÁZDNÝ
Do vyprodání zásob.
Ochrana osobních dat - Prohlášení o ochraně osobních údajů zákazníků internetového obchodu - www.patshop.cz: naleznete v Obchodních podmínkách, bod 9.
.